Városi örökség és új építészet II.

Mivel kiderült, hogy nem tartalmi, hanem darabos elszámolás lesz év végén, ezért Levente tanácsára az érdekesebb hozzászólás-részeket ismét beszúrom, ugyanis eddig hetente egy bejegyzésben egyesítettem a két órához kapcsolódó dolgot. Aki már olvasta őket, attól előre is bocsi.

 

Pár éve lehet pályázni itthon a “Helyi Építészeti Örökség nívódíj”-ra, aminek a 2010-es díjazottjai között van egy érdekes elem. Egész konkrétan egy volt trafik épülete Dabason. Érdemes hozzá elolvasni a kis szöveget is, hogy teljesen összeálljon a kép.
http://www.e-epites.hu/hirek/helyi-epiteszeti-orokseg-nivodij-2010

Kategória: Városi örökség és új építészet | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) Városi örökség és új építészet II. bejegyzéshez

  1. PL szerint:

    Kedves Gergő, tartalmi és mennyiségi elszámolás lezs az év végén. A mennyiségi kritérium azt hivatott biztosítani, hogy mindenki teljesítse a heti 2 blog posztot. Ezt nyilvánvalóan tartalmilag is végig fogjuk nézni, mint ahogy hétről hétre végig is nézzük. Viszont a számolást egyszerűsítendő – és összhangban azzal, amit az első órától kezdve kértem – heti 2 posztot kérek, nem pedig 1 posztot, ami két témát tartalmaz. Ez a bejegyzések koherenciáját is szolgálja. Köszönöm.

Hozzászólás